Fenerbahce Galatasaray Ofsayt - Fenerbahçe haberleri SON DAKİKA: Emre Belözoğlu ilk maçına ... : 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı.

Fenerbahce Galatasaray Ofsayt - Fenerbahçe haberleri SON DAKİKA: Emre Belözoğlu ilk maçına ... : 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı.. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu?

Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51.

Erol Bulut: Ofsayt çizgilerini kim çekiyor : Türkiye ...
Erol Bulut: Ofsayt çizgilerini kim çekiyor : Türkiye ... from turkiye-haberi.com
İle ilgili aramalar fenerbahçe galatasaray ofsayt. Görünümler 11 b2 yıl önce. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. İşaretleme ile ilgili önemli konu: Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği. Fenerbahçe (6.) gs (3.) galatasaray (3.) 45.096. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Galatasaray-Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray-Fenerbahçe: 0-0 from i.haberglobal.com.tr
Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde.

Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde.

İşaretleme ile ilgili önemli konu: Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe derbisinde lukas podolski'nin sayılmayan golünde ofsayt var mı? Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı! Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi.

İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Görünümler 11 b2 yıl önce. Her hafta yeni bir konuyu ele aldığımız, araştırmaları inceleyip bilinmeyenleri açıkladığımız videolarımıza destek olmak isterseniz.

Rıdvan Dilmen'den Kayserispor - Fenerbahçe maçı yorumu ...
Rıdvan Dilmen'den Kayserispor - Fenerbahçe maçı yorumu ... from im.haberturk.com
Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Görünümler 11 b2 yıl önce. .yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Var'dan gelen ofsayt çizgisi sosyal medyada tartışma konusu oldu. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor.

İle ilgili aramalar fenerbahçe galatasaray ofsayt. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Peki, fenerbahçe'nin golü ofsayt mı değil mi?

Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde fenerbahce. Radamel falcao'nun golü ofsayta takıldı!

Posting Komentar

0 Komentar